Târgu-Jiu: Hoaţă de buzunare rănită grav, în timp ce traversa strada neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima s-a ales cu răni la cap
Victima s-a ales cu răni la cap

O femeie de 42 de ani a fost lovită în plin de un autoturism condus de o tânără din Târgu-Jiu. Victima a fost rănită la cap şi transportată imediat  la spital.

Aseară, în jurul orelor 19:43, Oana N., de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Constantin Brâncuşi din municipiul Târgu-Jiu, a accidentat-o pe Carmen Marin, de 42 ani, din aceeaşi localitate. Evenimentul rutier a avut loc la intersecţia dintre primărie şi Inspectoratul de Poliţie.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că victima s-a angajat în traversarea străzii  prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Carmen Marin a fost internată la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din municipiu, având traumatism cranian deschis. Femeia este cunoscută în oraş printre cerşetorii şi hoţii de buzunare.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite