Târgu-Jiu: Haine contrafăcute vândute ca produse de „firmă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 31 de ani, din Târgu-Jiu, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie de produse contrafăcute. Poliţiştii au stabilit că aceasta a creat un prejudiciu de 60.000 de lei.

Oamenii legii au ajuns la concluzia că târgujianca, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale,  a vândut  produse contrafăcute care purtau sigla unor cunoscuţi producători.

„Din probatoriul administrat de către poliţiştii de investigarea a fraudelor s-a stabilit că suspecta, V.E., de 31 de ani, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, a pus în circulaţie, în cursul lunii iulie 2010, la un punct de lucru dintr-un complex comercial, articole de îmbrăcăminte purtând mărci înregistrate şi protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute. Suspecta, în calitatea sa de administrator al societăţii comerciale, nu deţinea autorizaţie de comercializare sau contracte din partea titularilor de mărci. Prejudiciul creat se ridică la peste 60.000 de lei”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 
Dosarul penal va fi trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite