Târgu-Jiu: Grigoraş se plânge de ineficacitatea pandurilor şi caută noi atacanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, consideră că echipa sa are un complex în faţa porţii, care trebuie rezolvat, pentru că e una dintre formaţiile cu cele mai slabe atacuri din Liga I.

Cred că jucătorilor le e frică să dea gol, le e frică să ajungă la poartă. Avem al doilea atac slab din ţară, cu 7 goluri, după Unirea Urziceni, care are 6 goluri în 12 etape. E şi un handicap psihic, în afara lipsei unor jucători de poartă“, a explicat Grigoraş.

Antrenorul gorjenilor a amintit cu această ocazie de un atacant care marca la fiecare meci cu Rapid, Sorin Vintilescu, care este golgheterul echipei Pandurii în Liga I de aproximativ cinci ani, nefiind depăşit.

Pandurii. de-a lungul istoriei în Liga I, cred că nu a depăşit recordul lui Vintilescu, cu 6 goluri într-un sezon. Un vârf de atac să dea 6 goluri e puţin. Dacă nici acest «record» nu a putut fi egalat vă daţi seama că problema atacanţilor nu este de astăzi, ci de mult timp“.

Grigoraş are ca prioritate pentru iarnă transferul unui atacant, explicând că, în acest moment, nu are nevoie de alt jucător la echipă: „În iarnă, dacă cei din conducere mă vor ajuta, bineînţeles, am şi câteva propuneri, nu am nevoie de absolut nimic la echipă decât de atacanţi. Dacă îmi vor aduce doi-trei atacanţi sunt convins că echipa se va salva. Toţi sunt din Liga I, dar nu vă gândiţi la jucători de la Steaua, Dinamo, CFR Cluj că acolo e închisă poarta“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite