Târgu-Jiu: Gorjul, luminat de artificii între ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faţă de anul trecut, când târgujienii s-au bucurat de un frumos foc de artificii, primăria a alocat acum mai puţini bani
Faţă de anul trecut, când târgujienii s-au bucurat de un frumos foc de artificii, primăria a alocat acum mai puţini bani

Criza financiară a făcut ca numai la Târgu-Jiu să fie organizat un concert, acesta fiind susţinut de trupa Voxis. Toate primăriile oraşelor din judeţ au pregătit de Revelion tradiţionalul foc de artificii care va dura cel mult 15 minute.

Ca în toate oraşele mari din ţară, târgujienii pot să petreacă trecerea dintre ani în centrul oraşului, unde va avea loc un concert susţinut de formaţia Voxis, precum şi un frumos foc de artificii. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, Ramona Evulescu, costul acestui eveniment este de 5.000 de lei, cu 3.000 mai puţin ca anul trecut. „Focul de artificii, care va dura între 10 şi 12 minute, a costat 5.000 de lei. Va fi şi un concert de muzică uşoară“, a precizat Ramona Evulescu. Spectacolul susţinut de băieţii de la Voxis este sponsorizat de două firme de băuturi alcoolice şi răcoritoare.

Artificii şi şampanie în Rovinari

La aproximativ 25 de kilometri distanţă de oraşul lui Brâncuşi, s-a pus accent pe culoare şi lumină. „Le-am pregătit cărbuneştenilor o surpriză de Revelion. Oraşul va fi luminat de artificii timp de 15 minute, iar costul se ridică la aproximativ 6.000 de lei. Deşi nu cred că vor străbate distanţa până la Cărbuneşti, târgujienii trebuie să ştie că sunt aşteptaţi cu drag, dacă vor să admire focul de artificii de la noi“, susţine Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Primăria va organiza un foc de artificii de 20 de minute şi va invita artişti locali

Nici autorităţile locale din Rovinari nu s-au lăsat mai prejos. Şi locuitorii acestui oraş se pot bucura de intrarea într-un nou an. Aceştia sunt aşteptaţi de conducerea primăriei pe Bulevardul Minierilor, unde vor avea parte de un spectaculos foc de artificii, şampanie şi bere, pentru a petrece împreună cumpăna dintre ani. „Focul de artificii va dura 15 minute. În plus, primarul oraşului Rovinari va oferi, ca în toţi anii, 300 de sticle de şampanie şi 1.000 de cutii cu bere celor prezenţi. Pentru focul de artificii s-au cheltuit 3.500 de lei“, a spus Costel Podaru, manager public în cadrul Primăriei Rovinari.

Spectacol cu lumini, lasere şi artificii, de Revelion, în Piaţa Sfatului din Braşov

În municipiul Motru, focul de artificii va avea loc în parcul din faţa sediului primăriei. Spectacolul de lumini va dura între 10 şi 12 minute, iar costurile acestuia se ridică la 5.000 de lei. Locuitorii oraşului Bumbeşti-Jiu vor putea admira focul de artificii dacă vor veni pe stadionul din localitate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite