Târgu-Jiu: Gorjenii le oferă sinistraţilor cadourilor trăsnite: „S-a primit şi un DVD Player“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă mulţi dintre cei care s-au gândit să le ofere sinistraţilor o mână de ajutor au oferit alimente şi bani, trei târgujieni au venit la cortul din centrul oraşului cu un DVD Player, un radio şi un televizor.

Îmbrăcăminte, jucării şi alimente - acestea sunt doar câteva dintre donaţiile făcute de târgujieni pentru sinistraţii din Moldova. Printre ajutoare, s-au strecurat şi câteva cadouri la care, cu siguranţă, oamenii puşi la grea încercare nici nu se gândesc în aceste momente. Un târgujian s-a hotărât să le ofere sinistraţilor un DVD Player, gândindu-se probabil că nu ar strica un film bun în aceste momente.

S-au strâns 520 de lei, 118 saci şi 130 de plase cu articole de îmbrăcăminte, un sac cu lenjerie de pat, patru saci cu incălţăminte, doi saci cu jucării, două covoare, o pătură, un bax cu apă minerală, un bax şi 10 pungi de orez, două baxuri şi trei pungi de făină, un bax şi trei pungi de zahăr, trei baxuri de ulei, un DVD Player şi un radio”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectorstului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Printre ajutoare s-au strecurat şi trei pungi de arpacaş.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite