Târgu-Jiu: Gorjenii, fruntaşi la jupuit de nurci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza locurilor de muncă din judeţ i-a împins pe 11 bărbaţi să accepte locuri de muncă la care nici măcar nu s-au gândit până acum. După Bacău, judeţul Gorj a trimis cei mai mulţi candidaţi la preselecţia desfăşurată astăzi, la Bucureşti.

O firmă daneză a pus la dispoziţie 50 de posturi pentru muncitori necalificaţi din întreaga ţară, care ar urma să câştige 100 de euro pe zi. Gorjenii nu s-au lăsat mai prejos, fiind prezente la interviul de azi 11 persoane, urmând să afle mâine dacă se numără printre cei selectaţi de angajator. „Gorjul este un  judeţ care trimite mulţi oameni la muncă în străinătate. 11 bărbaţi au participat, astăzi, la interviul desfăşurat la Bucureşti, urmând să vă comunicăm ulterior dacă au fost selectaţi. După Bacău, judeţul nostru are cele mai multe persoane trimise la preselecţie“, a spus Diana Văduva, consilier EURES din cadrul Agenţiei judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj.

Munca va consta în jupuirea nurcilor într-una din cele mai moderne companii daneze, specializată în prelucrarea şi obţinerea produselor din piele şi blană, iar programul de lucru este de 10-12 ore pe zi, pe toată perioada contractului, respectiv 8 noiembrie - 17 decembrie.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite