Târgu-Jiu: Gorjenii, aşteptaţi să se înscrie în campania naţională de strângere a gunoaielor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 25 septembrie, va avea loc proiectul naţional de ecologizare „Let’s Do It, Romania!“. Acest proiect îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale din zona  Defileul Jiului, într-o singură zi.

Echipa ,,Let's Do It, Romania'' a ajuns în această săptămână şi în Gorj. Proiectul, este cel mai mare plan de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în zona Defileului. Voluntarii au identificat, cu ajutorul GPS-ului,  locurile din judeţul Gorj unde sunt mormane de gunoaie în extravilan ce urmează a fi curăţate. Acţiunea de ecologizare va avea loc, sâmbătă 25 septembrie, începând cu ora 10.00, pe Defileul Jiului. Voluntarii Asociaţiei Hai-Hui , studenţii Universităţii Constantin Brâncuşi şi alţi voluntari ai Asociaţiei Tinere Speranţe Gorjenevom participa la această acţiune.  Numeroase persoane publice din diferite domenii s-au alăturat echipei, considerând că fiecare dintre cetăţenii judeţului trebuie să dea o mână de ajutor la debarasarea gunoaielor care zac în păduri, lacuri, râuri, zone de campare sau locuri în care gorjenii ies la iarbă verde şi uită să adune gunoiul.
Coordonatorii campaniei naţionale asteaptă cât mai mulţi gorjeni indiferent de  vârstă, sa se implice în acţiunea de curăţire a României de gunoaie. Înscrierile se pot face pe următoarele adrese:  negomireanuionut.wordpress.com, negomireanionut@yahoo.com, asucb@utgjiu.ro  sau la numerele de telefon 0765463766, 0723470774.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite