Gorjeni amendaţi pentru gesturi obscene, cuvinte jignitoare şi prostituţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunile vor continua şi astăzi
Acţiunile vor continua şi astăzi

În weekend, jandarmii gorjeni au dat zeci de amenzi cuprinse între 100 şi 500 de lei, cele mai multe pentru tulburarea ordinii publice. Printre cei sancţionaţi se numără şi o tânără care a fost prinsă în timp ce căuta clienţi pentru a întreţine relaţii sexuale, în apropierea Coloanei Infinitului.

Primele amenzi le-au primit două tinere din Peştişani şi Jupâneşti, care vor plăti 500 de lei pentru că, în timp ce se aflau de serviciu, ca gestionare la un complex comercial din municipiul Târgu-Jiu, au expus pe rafturi marfă fără să afişeze şi preţurile. A urmat apoi un bărbat de 55 de ani, care a primit avertisment, pentru gesturi şi cuvinte obscene la adresa unor persoane. Nu au fost iertaţi nici cei care au făcut scandal. „Marius T., de 44 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, pentru că a provocat scandal într-un local. Ulterior, un tânăr de 21 de ani, Ionel R., din localitatea Albeşti, judeţul Botoşani, a primit o amendă în valoare de 200 lei, pentru că a tulburat fără drept liniştea locuitorilor prin strigăte şi larmă. Un alt tânăr, Laurenţiu T., de 27 ani, din comuna Băleşti, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei,  deoarece, aflându-se într-un bar din municipiul Târgu Jiu, acesta a provocat şi participat la scandal, agresând o altă persoană”, a precizat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Nu au lipsit în weekend nici prostituatele. „Maria  S., în vârstă de 19 ani, domiciliată în Rovinari a fost sancţionată cu 500 de lei, deoarece, aflându-se în faţa Parcului de la Coloana Infinitului, atrăgea persoane de sex masculin în vederea practicării prostituţiei”, a mai anunţat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Ultimul care a primit avertisment a fost Greuceanu G., în vârstă de 48 ani, din Târgu-Jiu. Acesta a adresat cuvinte jignitoare la adresa unei alte persoane. Mai ghinionist a fost un bărbat de 38 de ani, din Băleşti, care va scoate 200 de lei din buzunar pentru că,  aflându-se pe un drum comunal din localitate, a adresat cuvinte jignitoare unui consătean.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite