Târgu-Jiu: Gol puşcă, un bărbat a vrut să intre în biserica din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, s-a plimbat dezbrăcat prin centrul muncipiului Târgu-Jiu şi, la un moment dat, a vrut să intre în Catedrala Sfinţii Voievozi.

image

Individul, cunoscut cu afecţiuni psihice, s-a plimbat mai întâi pe lângă Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu, iar apoi s-a îndreptat spre biserica din centrul municipiului Târgu-Jiu. Oamenii s-au speriat de moarte  când l-au vazut pe barbat în pielea goală dând să intre în biserică. Cântăreţul bisericii a închis imediat uşa când l-a zărit.

image

Bărbatul s-a îndreptat gălăgios spre clădirea Prefecturii de unde a fost ridicat de către doi jandarmi. „Mă înspăimântai când îl văzui dezbrăcat complet. Cred că este bolnav psihic, îmi dădui seama după uitătură. L-am văzut şi la spital. Vorbea singur şi, la un moment dat, se apucase cu mâinile de gât ca să se ştranguleze. Eu veni la sfânta biserică şi el se repezi să intre înăutru, dar unul dintre angajaţi închise uşa. Am rugat nişte băieţi să dea telefon la poliţie“, a declarat Ioana Radu, de 59 de ani din Polata.

image

Individul a opus rezistenţă în momentul în care a fost prins de jandarmi

Târgujianul are 57 de ani şi face frecvent tratament la secţia Pshiatrie a Spitalului de Urgenţă Târgu-Jiu.
Acesta a mai intrat acum doi ani gol puşcă în incinta Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu“ din Târgu-Jiu, a lovit un profesor, iar apoi a intrat în sala de şedinţe, băgând spaima în profesoare. Directoarea instituţiei de învăţământ a leşinat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite