Târgu-Jiu: Galerie Foto / Roxana Vancea, noua asistentă al lui Răzvan şi Dani, de la eleva model la femeia fatală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Cristina Vancea, noua colegă al lui Răzvan şi Dani, a avut în perioada liceului o viaţă dublă: de elevă model şi de femeie fatală.

Roxana a absolvit Grupul Şcolar Energetic nr.1 din Târgu-Jiu, la secţia de automatizări. În ultimul an de liceu, Roxana devenise o mică vedetă, pentru că îşi obţinuse pemisul de conducere şi, mai mult decât atât, se plimba cu o maşină sport Mercedes, cu două locuri, la care visa orice liceană. Se vorbea atunci printre colegele de şcoală că ar avea o relaţie cu un bărbat mai în vârstă şi cu mulţi bani în cont.

Pentru Galerie Foto, click pe poză


În clasa a XII-a şi-a luat permisul şi m-a plimbat şi pe mine cu o maşină sport cu două locuri“, ne spune diriginta Roxanei, Virginia Gavrilescu.

image

Şefa clasei şi preşedinta Consiliului elevilor

Roxana Vancea a fost şefa clasei şi preşedina Consiliului elevilor din şcoală între anii 2006 şi 2008. Virginia Gavrilescu ne spune că Roxana a fost eleva sa favorită pentru că îi plăcea se se implice în acţiunile şcolare şi era foarte responsabilă: „Învăţa foarte bine şi era printre cei mai buni elevi din clasă. A fost doi ani la rând la olimpiada de fiziă, faza pe judeţ, şi avea rezultate foarte bune. S-a remarcat prin spirit de lider, de echipă, seriozitate cu privire la comportamentul la ore. Era un conglomerat de calităţi fizice şi intelectuale. Nu a avut niciun fel de problemă la şcoală. A fost o bună colaboratoarea pentru că mă puteam baza pe ea. Pot spune că a fost o prietenă mai mică pe care am avut-o. Era noncoformistă, dar în anumite limite. Clasa ei era cea mai bună din şcoală. Am păstrat legătura şi ne-a mai vizitat şi anul trecut la şcoală“.
Roxana locuieşte în zona centrală a municipiului Târgu-Jiu. Vecinii au şi eu o părere foarte bună despre Roxana. Tatăl ei lucrează ca şofer. „Au două fete, Roxana este cea mai mică. Îmi aduc aminte că Roxana era mai băieţoasă şi rebelă, iar sora ei era mai liniştită. Mereu umbla cochetă şi dichisită. Mama ei spunea că va merge la Bucureşti pentru că aici nu îşi găseşte de lucru. De acum încolo o să mă uit mai des la emisiune“, a spus Maria Croitoriu, de 70 de ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite