Galerie Foto/ VIDEO / A intrat cu autoturismul VW Golf într-un magazin second-hand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a intrat în chioşc, care a fost distrus aproape în totalitate
Maşina a intrat în chioşc, care a fost distrus aproape în totalitate

Un accident spectaculos de circulaţie a avut loc în această seară, în jurul orei 21, pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Târgu-Jiu.

Şoferul unui autoturism VW Golf a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-un magazin de haine second-hand. Chioşcul a fost distrus aproape în totalitate. Accidentul nu s-a soldat, din fericire, cu victime.

Târgu-Jiu:

Chioşcul a fost mutat din locul iniţial

Târgu-Jiu
Târgu-Jiu:

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ

Cosmin Zaharia, şoferul maşinii, a spus că s-a speriat de un troleibuz: „Am avut impresia că intră în maşina, am tras de volan, dar am pierdut controlul direcţiei“. Martorii spun că maşina avea viteză. „L-a întrebat o doamnă de ce mergea cu viteză mare şi şoferul a râs de parcă nu-i păsa. Bine că nu era nimeni pe trotuar în momentul ala“, a spus o femeie martoră la accident.

Nu au fost înregistrate victime pentru că nu se afla nimeni pe trotuar

Nu au fost înregistrate victime pentru că nu se afla nimeni pe trotuar

La faţa locului a venit şi proprietarul magazinului. Acesta a spus că autoturismul are asigurare CASCO şi că speră să îşi recupereze pagubele.
Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a pentru că şoferul, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de deplasare, a pierdut controlul volanului. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite