Târgu-Jiu: Galerie Foto/ Accident spectaculos pe strada Griviţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână care locuieşte pe strada Grviţei s-a trezit în curtea casei cu o maşină Dacia papuc, care a fost tamponată de o altă maşină. Şoferul rănit este fiul fostului medic Mariana Sfichi, care a ocupat funcţia de director al Direcţiei

Şoferul autoutilitarei Dacia a ajuns la spital, cu răni în zona capului. Acesta intrat cu maşina în intersecţie, de pe o stradă lăturalnică, fără se se asigure, iar autovehiculul la volanul căruia se afla a fost lovit din lateral de un autoturism «Logan» aparţinând companiei CEZ. În urma impactului, Dacia papuc a ajuns în curtea unei case.

image

M-am trezit cu maşina în curte. A rupt porţile. Eu eram la bucătărie. Dacă eram la poartă, cred că eram moartă acum“, spune Viorica Costoiu, proprietara casei. Urmele de frânare ale autoturismului Logan sunt foarte lungi, semn că şi acesta avea viteză, lucru întărit şi de unii martori.

image

Şoferul autoturismului Logan a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. Circulaţia pe strada Griviţa a fost blocată timp de o oră.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite