GALERIE FOTO ŞI VIDEO Au jucat hora de mână prin ploaie de Ziua Recoltei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgujienii au îndurat frigul şi ploaia pentru a marca Ziua Recoltei aşa cum se cuvinte. Evenimentul a avut loc astăzi, la intrare în Piaţa Centrală. La final, mulţi dintre ei s-au prins de mână şi au jucat hora alături de reprezentanţii autorităţilor locale.

Primele veşti bune au venit pentru comercianţi. „Le vom oferi tuturor comercianţilor alte condiţii pentru perioada de iarnă. Vom avea o Piaţă Centrală modernă cu o hală modernă care oferă condiţii optime pentru comercializarea produselor", a anunţat primarul Florin Cârciumaru. Ulterior s-au acordat şi premiile pentru cele mai frumoase standuri cu fructe şi legume. Pe locul trei s-a aflat o femeie din Băleşti, pe locul al doilea o femeie din Runcu, iar pe primul loc s-a aflat Maria Lupu, din Vladimir. „M-am pregătit de azi-noapte, de la ora 02.00, ca să aşez toate fructele aşa  cum le vedeţi. Nu mă aşteptam să fiu pe primul loc", a spus Maria Lupu, în vârstă de 40 de ani, din Vladimir.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO!

Mirela Tapotă Lătăreţu, Reli Sanda şi Nicuşor Micşoniu au fost doar câţiva dintre interpreţii care au dat tonul distracţiei. Primarul Florin Cârciumaru a coborât de pe scenă şi a încins o horă de zile mari, alături de târgujieni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite