Târgu-Jiu: Glaerie Foto/ Furtuna a făcut cinci victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi şi două femei au fost transportate la spital, în urmă cu puţin timp, după ce casa în care aflau a fost lovită de un trăsnet.

Trei bărbaţi şi două femei au fost transportate la spital, în urmă cu puţin timp, după ce casa în care aflau a fost lovită de un trăsnet. Evenimentul a avut loc pe strada Prelungirea Motrului din municipiul Târgu-Jiu. La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe care au transportat victimele la spital. Cele cinci persoane rănite sunt în afara oricărui pericol.

image

Doar o femeie în vârstă de 47 de ani a suferit răni mai grave, având un traumatism cranio-cerebral.
O familie şi alte două persoane, care se aflau într-o locuinţă,au fost trăsniţi. Trăsnetul nu s--a produs direct asupra lor, ci s-a produs un câmp electromagnetic, care i-a aruncat. Au suferit contuzii minore. O singură pacientă este cu o traumă craniană, o plagă contuză, iar restul pacienţilor nu pun probleme deosebite. Vor rămâne internaţi pentru supraveghere“, a declarat Ramona Oprea, medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.


Printre victime se numără Dan Cătălin, în vârstă de 28 de ani, şi soţia acestuia, Andreea,de 23 de ani, şi Aurica Dan, de 47 de ani, mama băiatului. Ceilalţi doi răniţi sunt ciobani, care aveau în grijă mai multe animale. „Se întorceau de la muncă şi i-a prins ploaia. S-au adăpostit într-o casă în care nu locuia nimeni, care a fost lovită de fulger“, spune Dan Ion, soţul femeii rănite şi tatăl lui Dan Cătălin.

image
image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite