Fura bicicletele cu motoscuterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Runcu, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile. Viorel Mutu, în vârstă de 44 de ani, a fost prins în flagrant, în urmă cu două zile, pe o stradă din municipiul Târgu-Jiu în momentul în care transporta cu un motoscuter o bicicletă pe care o sustrăsese de pe o stradă din municipiul Târgu-Jiu.

Bărbatul, un cunoscut al poliţiştilor, nu a putut să justifice provenienţa bicicletei şi a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit că susepctul a sustras respectiva bicicletă de pe str. Barajelor din muncipiul Tg. Jiu şi intenţiona să o transporte la domiciliu. Nu era prima bicicletă sustrasă, suspectul fiind depistat de oamenii legii în timp ce efectua cel de-al doilea “transport”. Cele două biciclete au fost restituite părţilor vătămate“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al nspectratului de Polişie al Judeţului (IPJ) Gorj. Suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, instanţei de judecată.
Poliţiştii l-au introdus pe suspect în Centrul de Reţinere şi Areste Preventiv al IP. Gorj şi continuă investigaţiile pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite