Fostul star din NBA, Vlade Divac, vine la Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare baschetbalist sârb, Vlade Divac, va veni miercuri, 3 august, la Târgu-Jiu, pentru a fi prezent la campul de pregătire pentru copii.

«Star Camp Târgu-Jiu» va avea loc în perioada 1-7 august. La acesta vor putea participa 50 de copii, fete şi băieţi, născuţi între 1995 şi 2002, care vor avea şansa să fie pregătiţi de şase antrenori sârbi de prestigiu. Copiii vor avea parte de două antrenamente pe zi, de câte un rând de echipament de baschet şi se vor putea bucura de numeroase concursuri şi premii. Acţiunea este organizată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Gorj. Copii care vor lua parte la acest camp vor achita o taxă de înscriere de 50 de euro.
Vlade Divac este preşedintele Comitetului Olimpic din Serbia. „Este pentru prima dată când în Gorj va sosi un sportiv de talie mondială“, a spus Horaţiu Gorun, directorul DJST Gorj. Divac a jucat în NBA la echipe renumite: LA Lakers, Charlotte Hornets şi Sacramento Kings. Este unul dintre cei şase jucători din istoria NBA care a reuşit să stabilească un record de 13.000 de puncte înscrise, 9.000 de recuperări, 3.000 de pase decisive. Anul trecut, Vlade Divac a intrat în FIBA Hall of Fame, în care se află cei mai mari jucători ai lumii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite