Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, prezent la reconstituirea cu incendiatorul de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La reconstituire, tânărul a spus că s-a răzbunat după ce a fost ameninţat cu moartea
La reconstituire, tânărul a spus că s-a răzbunat după ce a fost ameninţat cu moartea

Fostul interlop Coco Păun şi-a însoţit prietenul care s-a trezit în această dimineaţă cu maşina în flăcări în faţa blocului în care locuieşte. Cei doi au venit la  reconstituirea făcută de anchetatori în această seară, pe strada 22 Decembrie din Târgu-Jiu, pentru a afla cum s-a produs incidentul. Vasile Ruşeţ, proprietarul maşinii, a fost rezervat în declaraţii, în timp ce autorul a povestit totul cu lux de amănu

Incendiatorul are 21 de ani şi este din Târgu-Jiu. Acesta a pus faptele sale pe seama unei răzbunări, afirmând că el este victima lui Vasile Ruşeţ, întrucât i-a furat două telefoane şi l-a ameninţat cu moartea. „Am dat foc pentru că mi-au furat două telefoane şi mi-au făcut pândă să mă omoare", a spus incendiatorul. 

Coco Păun (foto stânga) şi Vasile Ruşeţ (foto dreapta)

image

Proprietarul maşinii de teren,  marca Suzuki Vitara, este prietenul fostului interlop Coco Păun. Acesta a fost rezervat în declaraţii. „Nu ştiu nimic“, a spus acesta. Vasile Ruşeţ a fost la fel de reţinut în afirmaţii: „întreabă-l pe el, nu ştiu de ce a dat foc“.

Poliţiştii l-au reţinut pe autorul faptelor pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat  în faţa instanţei de judecată. Tot în această dimineaţă, tânărul de 21 de ani  a incendiat un alt autoturism parcat pe strada Dacia. „Poliţiştii au identificat principalul suspect în cazul celor două infracţiuni de distrugere. Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că suspectul, pe timpul nopţii, a incendiat două autoturisme parcate pe raza municipiului Târgu-Jiu, în urma unui conflict mai vechi avut cu proprietarii", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite