Târgu-Jiu: Fostul director al Spitalul Judeţean Târgu-Jiu a depus mărturie în favoarea medicului Dana Vodislav, judecată pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Mergea a fost martor din partea medicului Dana Vodislav

Fostul director al Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, Florin Mergea, a venit astăzi în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Gorj pentru a o susţine pe colega sa, medicul Dana Vodislav, şefa secţiei de Oftalmologie, care a fost trimisă în judecată, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru luare de mită. Florin Mergea, martor al medicului acuzat de corupţie, a spus că, în perioada în care a condus spitalul, Dana Vodislav a dat dovadă de profesionalism: „O cunoscut pe Dana Vodislav de peste 30 de ani. Este un medic care şi-a făcut meseria cu profsionalism şi şi-a îndeplinit îndatoririle faţă de pacienţi. S-a achitat cu succes de toate sarcinile pe care le-a avut de îndeplinit. Nu am avut plângeri la adresa ei în perioada în care am condus spitalul“.
Şefa Secţiei de Oftalmologie a fost trimisă în judecată în toamna anului 2009. Procurorii susţin că aceasta a pretins şi primit suma de 1000 de lei de la un pacient pentru eliberarea unei scrisori medicale de recomandare către Comisia de Expertiză Medicală a Persoanelor Adulte cu Handicap. Anchetatorii au organizat un flagrant şi au prins-o pe doctoriţă în timp ce lua mită.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite