Fosta vedetă din NBA, Vlade Divac, la plimbare prin centrul municipiului Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare baschetbalist sârb din toate timpurile a venit astăzi în oraşul lui Brâncuşi şi a promis că va fi prezent la campul de baschet de anul viitor.

Vlade Divac, preşedintele Comitetului Olimpic din Serbia, a sosit astăzi la Târgu-Jiu, iar în această seară va participa la o licitaţie de echipamente sportive pe care le-a purtat în diferite meciuri din NBA. Fosta vedetă din NBA, care a fost inclusă în Hall of Fame, a declarat că va sprijini campul de baschet de la Târgu-Jiu, iar la anul va fi prezent din nou în oraşul lui Brâncuşi. Vlade Divac se află pentru prima dată în România.

image

Sunt foarte bucuros că mă aflu aici. L-am anunţat de sosirea mea în România şi pe omologul meu, Octavian Morariu. Copiii sunt pe mâini bune, pentru Bata Georgevic a fost antrenorul meu atunci când eram mic şi sunt sigur că, dacă aceste acţiuni vor continua, atunci, în scurt timp, veţi avea baschetbalişti de mare valoare. Voi sprijini acest camp şi o să fiu prezent şi anul viitor“, a spus Vlade Divac.

image

Tot echipamentul pe care Divac îl va oferi la licitaţie a fost deja rerzervat. Vlade Divac a participat la o conferinţă de presă, după care a plecat prin centrul oraşul către sediul Universităţii Contantin Brâncuşi, unde a participat la o altă acţiune.

image

Mâine, la ora 10, fosta vedetă NBA va fi prezent pe terenurile de baschet din incinta Stadionului Municipal Târgu-Jiu, unde se desfăşoară Star Camp.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite