Fitness la temperaturi extreme: Pensionarii îşi lucrează muşchii în frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost de ajuns ca primăria să aducă aparate de fitness pe insuliţă ca târgujienii să ia cu asalt echipamentele sportive. Cei mai curajoşi sunt pensionarii.

Pentru o condiţie fizică bună, târgujienii ignoră chiar şi temperaturile scăzute, de când municipalitatea le-a adus patru echipamente sportive de ultimă generaţie în parcul de agrement aflat în construcţie.

„Valoarea totală a proiectului, pentru că ele sunt incluse în acest proiect, este de opt miliarde de lei vechi. Cred că vor veni foarte mulţi oameni, măcar din curiozitate. Sunt pentru diferite grupe de muşchi. Ne-am dorit ceva nou, modern, care să aducă şi economii la bugetul târgujienilor. Aceste echipamente în sălile de profil şi sunt puse la dispoziţie gratuit pe insuliţă”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

Aparatele sunt supravegheate în permanenţă de un paznic şi, în perioada următoare, vor avea şi plăcuţe cu instrucţiuni, astfel încât fiecare persoană să ştie cum să le folosească. Oamenii nu au mai avut însă răbdare şi au început deja pregătirea în „sala“ amenajată în aer liber. „Mi se pare că merită investiţia. Sunt foarte bune pentru sănătate”, a declarat Constantin Lupu, un târgujian de 57 de ani. „Eu sunt foarte mulţumit de aceste aparate. Am venit ca să slăbesc un pic. Nu mă sperie frigul, pentru că făcând mişcare te încălzeşti. Vreau să dau burta jos”, a spus un pensionar de 67 de ani. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite