Finul Niculinei Stoican, condamnat la închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculina Stoican păstra bijuteriile acasă la finii săi
Niculina Stoican păstra bijuteriile acasă la finii săi

Tatăl copilului botezat de artistă, cu ajutorul unui prieten, şi-a înscenat în ianuarie jaful propriei case, lăsând-o pe Niculina Stoican fără aproximativ 100.000 de euro, constând în bani şi bijuterii. Judecătoria Târgu-Jiu i-a condamnat joi la trei ani de închisoare cu suspendare.

Cunoscută interpretă de muzică populară a recunoscut la momentul respectiv că banii şi bijuteriile îi aparţin, soţul prietenei sale din localitatea Moi fiind cel care a înscenat totul, chiar în ziua în care Niculina Stoican le-a botezat copilul. Bărbatul, de meserie profesor de sport şi fost antrenor al echipei de fotbal Energia Rovinari, nu a dat însă lovitura şi poliţiştii au descoperit în scurt timp cum s-a întâmplat totul. Amândoi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior finul Niculinei Stoican, Romulus Negroiu, a fost lăsat lăsat liber şi a fost cercetat pentru instigare la furt calificat, în timp ce Romică Timios Cuficios, cel care a luat bunurile, a rămas în arest. Judecătoria Târgu-Jiu a anunţat  joi şi sentinţa. 

„Condamnă pe inculpatul Negroiu Romulus la trei ani închisoare. În baza articolului 81 Cod penal dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o perioadă de cinci ani, termen de încercare“, a fost decizia în cazul finului Niculinei Stoican.

„Condamnă pe inculpatul Cuficios Timios Romică la trei ani de închisoare. În baza articolului 81 Cod penal dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o perioadă de cinci ani, termen de încercare“, au anunţat judecătorii în cazul celui care a luat banii. 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar interpreta nu s-a constituit parte civilă. Cei doi pot formula recurs în termen de 10 zile de la pronunţare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite