Târgu-Jiu: GALERIE FOTO/ Fiica lui Manţog în rochie de mireasă, la muzeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Muzeelor, un număr neaşteptat de vizitatori au călcat pragul Muzeului Alexandru Ştefulescu. Printre aceştia s-a numărat şi o mireasă. Aceasta este fiica lui Ionel Manţog, directorul economic al Complexului Energetic Turceni, care a dorit să vadă secţiile de istorie chiar în ziua nunţii.

La Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu“ au fost o organizate o serie de expoziţii pentru a fi marcată aşa cum se cuvine „Noaptea Muzeelor“. Evenimentul a reprezentat, astăzi, un prilej de vizitare gratuită a secţiilor de istorie a instituţiei de cultură. Sute de gorjeni, şi nu numai,  au călcat pragul muzeului în această seară. Printre vizitatori s-a aflat şi Ioana Cristina Manţog, fiica politicianului Manţog. În ziua nunţii, aceasta a dorit să viziteze, împreună cu şoţul ei, Cătălin Glăvan, sălile de expoziţie ale celui mai important muzeu din Gorj.

image

Mirii au venit prin ploaie până la Muzeul Judeţean

Mireasa a fost fotografiată împreună cu mirele de ceilalţi turişti curioşi.

image

Fotograful i-a însoţit pe cei doi miri pentru a le face poze cu exponatele

E ceva inedit pentru mine. Cei doi soţi au fost interesaţi de expoziţiile muzeului, ne-a făcut mare plăcere că au venit. E o zi specială, având în vedere că serbăm Ziua Internaţională a Muzeelor. Toate persoanele, iubitoare de artă au intrat în muzeu fără a plăti bilet“, a declarat Dumitru Hortopan, dorectroul Muzeului de Istorie.

image

Mirii au fost încântaţi de obiectele arheologice

Seria evenimentelor a fost deschisă cu o expoziţie de bază, intitulată „ Evadări în trecut“, pe tema istoriei literaturii române, urmată de o expoziţie de pictură religioasă, realizată de artistul Horea Paştina. De asemenea, a fost deschisă şi o expoziţie cu picturi şi desene. Au avut loc şi videoproiecţii legate de Târgu-Jiul şi Gorjul de altădată. Muzeul va fi deschis până la ora 00.00.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite