Târgu-Jiu: Fiii lui Constantin Frăţilă au recunoscut că familia lor a primit bani de la Manţog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian şi Gabriel, cei doi fii ai lui Constantin Frăţilă, bărbatul decedat în urma accidentului decirculaţie din toamna anului trecut, au recunoscut astăzi, la deshumarea tatălui lor, că familia lor a primit bani de la Ionel Manţog, directorul economic al Complexului Economic Turceni. Familia şi-a retras plângerile la adresa lui Manţog.

Adrian Frăţilă a spus că a fost un gest normal făcut de Manţog, care şi-a mai reparat în acest fel din greşeală: „Ne-a despăgubit. Nu contează suma. A încercat să-şi repare greşeala faţă de familie. Viaţa unui om nu se compară cu nimic, dar ca gest e normal şi omenesc. El trebuia să plătească ceva faţă de familie“. Gabriel spune că nu : „Nu se poate interpreta că a încercat să ne cumpere tăcerea. O parte din accident a făcut ... cum să zic ... şi salvarea implicată. A fost un eveniment rutier“. Cei doi fii au negat că angajarea lor la o societatea care desfăşoară lucrări în minerit ar avea o legătură cu despăgubirea achitată de Manţog: „Nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Cariera e pe pământul nostru...“.

image

Mama celor doi tineri şi soţia lui Constantin Frăţilă nu a dorit să comenteze ajutorul oferit de Ionel Manţog. Victoria Frăţilă doar a precizat că durerea din suflete nu se va stinge niciodată. Aceasta a menţionat că soţul ei, care suferise un infarct şi era transportat cu ambulanţa la spital, era conştient până în momentul producerii accidentului: „Eu nu îmi mai aduc aminte nimic de la accident, pentru că mi-am pierdut cunoştinţa. Nu ştiu ce rană avea la cap soţul meu“. Procurorul care se ocupă de acest caz, Gheorghe Covei, a spus familia victimei nu a colaborat şi că şi-a retras toate plângerile.

image

Gabriel, fiul bărbatului decedat, spune că a văzut o rană la cap, dar că nu îşi dă seama cât era de profundă. Accidentul a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Autoturismul BMW condus de Ionel Manţog s-a angajat în depăşirea mai multor maşini, dar, din sens opus venea o ambulanţă cu sirenele şi semnalele luminoase în funcţiune. Impactul nu a mai putut fi evita. Ambulanţa s-a răsturnat. Pacientul din ambulanţă, Constantin Frăţilă a decedat, iar asistentul a suferit răni foarte grave. Şoferul şi soţia pacientului au fost şi ei răniţi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite