Târgu-Jiu: Fetiţă de şapte ani, lovită de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de şapte ani din Motru a ajuns la spital aseară, după ce a fost lovită de o maşină, pe strada Teiului, din localitate.

Potrivit poliţiştilor, fetiţa s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin faţa unui autoturism staţionat, fără să se asigure. Copila nu era supravegheată, ajungând la Spitalul Motru doar cu câteva zgârieturi. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20.45. „Pe strada Teiului, din municipiul Motru, s-a produs un accident de circulaţie.  Alexandru S., în vârstă de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism a accidentat uşor o minoră de şapte ani, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin faţa unui autovehicul staţionat, fără să se asigure. Victima a fost transportată la Spitalul Motru pentru investigaţii şi nu a rămas internată“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Tânărul şofer nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Pentru a preveni implicarea în accidente de circulaţie, poliţiştii rutieri vă recomandă să adaptaţi permanent viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să efectuaţi manevrele de depăşire numai după o atentă asigurare. Circulaţi cu prudenţă pe toată durata deplasării, fără a conduce în stare de oboseală sau sub influenţa băuturilor alcoolice“, avertizează Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite