Fetiţa cu tatuaje a dispărut din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ersilia-Minodora Anghel este căutată de poliţişti
Ersilia-Minodora Anghel este căutată de poliţişti

După ce luni a fost dată dispărută, fiind găsită în aceeaşi zi de poliţişti, Ersilia-Minodora Anghel, din Rovinari, a plecat vineri din nou de acasă şi nu s-a mai întors.

Şi de această dată, bunica minorei a fost cea care a sunat la Poliţie. „Pe 23 septembrie, la ora 22.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de către P.A., din localitate, despre faptul că nepoata sa Anghel Ersilia-Minodora, în vârstă de 12 ani, pe care o are sub curatelă, a plecat din nou de la locuinţă şi nu a mai revenit. Din primele cercetări efectuate a rezultat că minora a plecat în mod voluntar, în aceeaşi zi, în jurul orei 13.00, după terminarea cursurilor. Anterior, minora a mai plecat de la domiciliu, ultima dată fiind depistată de poliţişti, în data de 19 septembrie, pe raza municipiului Târgu-Jiu“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Fata are 1,50 metri înălţime, 45 de kilograme, păr şaten, ochi căprui şi are tatuată litera E pe partea dreaptă a abdomenului, iar pe glezna piciorului drept o floare. „Minora era îmbrăcată în cămaşă albă şi o vestă neagră din material textil, blugi, iar în picioare purta sandale negre, din plastic. Avea asupra si un rucsac alb cu negru“, mai spun poliţiştii.

Persoanele care pot da informaţii pentru depistarea minorei sunt rugate să sune la numerele de telefon 0253/207.605, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune gratuit la 112 ori 116.000.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite