Târgu-Jiu: GALERIE FOTO/ Femeia muşcată de câinii primăriei face tratament o lună de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Teodora Scorţeanu a ajuns la spital cu multe muşcături
Târgu-Jiu: Teodora Scorţeanu a ajuns la spital cu multe muşcături

Teodora Scorţeanu, în vârstă de 72 de ani, din satul Arsuri, comuna Schela, a fost atacată de opt câini îngrijiţi de primarul din localitate. Aceasta a venit ieri la primărie să ridice alimentele donate de Uniunea Europeană, dar a fost atacată de maidanezi.

primar

Primarul Şerbănescu spune că îi pare rău să alunge câinii

image

Din pensia de handicap, bătrâna a cheltuit 800 de lei pe medicamente şi pansamente

Bătrâna muşcată de câinii din curtea Primăriei Schela a ajuns la spitalul din municipiul Târgu-Jiu, unde a primit îngrijirile necesare. Pentru că rănile erau profunde, medicii au cusut plăgile şi au pansat piciorul rănit. Teodorei Scorţeanu i s-a administrat şi vaccinul antirabic şi trebuie să urmeze timp de o lună un tratament.

Scăpată din colţii câinilor de către fiu


Femeia povesteşte îngrozită cum a fost atacată de câini: „Am venit la primărie împreună cu fiul meu cu maşina ca să iau făină şi zahăr. Când am intrat în curtea primăriei, câinii au sărit pe mine. M-am apărat cu plasa cât am putut, dar au rupt-o şi au sărit pe mine. Am căzut şi au început să mă muşte. Mi-a crescut tensiunea la 24. A venit copilul meu din maşină şi i-a alungat. Eram plină de sânge şi m-a dus la spital“. Bătrâna deţine un certificat de handicap şi beneficiază de ajutorul alimentar oferit de Uniunea Europeană. Octavian Scorţeanu, fiul bătrânei, povesteşte că a auzit-o pe mama lui ţipând şi a sărit să o scape de colţii câinilor: „Eu am rămas în maşină, pentru că vorbeam la telefon. Dintr-o dată, am auzit ţipete şi câini lătrând. Am coborât repede să văd ce se întâmplă. Am văzut-o pe mama la pământ şi câinii care o muşcau. M-am dus la maşină şi am luat o ţeavă pentru a o apăra. Am reuşit să o scot din curtea primăriei şi am mers imediat la spital. Nu este posibil aşa ceva. Ştiu că primarul şi unii dintre angajaţii primăriei au grijă de câini

Primarul cumpără hrană pentru câini



 Edilul comunei Schela, Aristide Şerbănescu, recunoaşte că are grijă de câinii pripăşiţi pe lângă sediul instituţiei pe care o conduce, dar, susţine edilul-şef, maidanezii sunt foarte blânzi: „A venit cu alţi doi câini după ea şi s-au încăierat în faţa primăriei. Patrupezii sunt inofensivi şi sunt foarte blânzi. Eu am fost plecat la o şcoală şi nu am văzut incidentul. Sunt vreo opt câini aici, dar îmi pare rău de ei să-i gonesc. Le cumpăr câte patru pâini pe zi“.

Primarul Şerbănescu spune că îi pare rău să alunge câinii
image

Câinii se plimbă de voie şi în interiorul clădirii primăriei

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite