Târgu-Jiu: Femeia arestată pentru şantaj este rudă cu Biriţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia va fi audiată mâine de procurori
Femeia va fi audiată mâine de procurori

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au organizat astăzi un flagrant, în urmă căruia a fost surprinsă o femeie de 52 de ani, din cartierul Meteor, care primea de la angajatul unui patron gorjean suma de 10 mii de lei. Primele verificări arată că fapta de şantaj a fost comisă de o rudă apropiată a lui Radu Biriţă, judecă

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de patronul şantajat. Acesta le-a spus oamenilor legii că femeia, în vârstă de 52 de ani, i-a solicitat telefonic suma de 40 de mii de lei, pentru o datorie inexistentă. Declaraţiile nu s-au oprit aici. Târgujianul şantajat a spus că a fost ameninţat cu moartea, lucru confirmat de femeia arestată chiar şi în filmuleţul realizat de poliţişti: „ori moare el, ori mor eu".

Astăzi, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către un cetăţean din municipiul Târgu-Jiu despre faptul că este şantajat de către o femeie care îi solicită telefonic suma de 40.000 lei, în contul unei datorii inexistente. Având în vedere această sesizare, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au organizat în cursul acestei zile un flagrant în municipiu, ocazie cu care au surprins-o pe suspecta R.E., de 52 ani, în timp ce primea de la un angajat al părţii vătămate, suma de 10.000 lei. Poliţiştii au dispus reţinerea suspectei pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de şantaj, urmând ca în cursul zilei de 25 martie, să o prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectei", precizează Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Se pare că femeia arstată pentru şantaj este rudă cu Radu Biriţă, judecătorul rromilor din Meteor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite