Târgu-Jiu: VIDEO/ Falsificatori de bancnote, capturaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În maşina celor doi au mai fost găsite alte 30 de bancnote
În maşina celor doi au mai fost găsite alte 30 de bancnote

Doi falsificatori de bancnote au fost prinşi de poliţişti, după ce au plasat aseară mai mulţi bani comercianţilor din Piaţa Mică din Târgu-Jiu.

Tată şi fiu, din judeţul Mureş, au fost prinşi astăzi de poliţiştii gorjeni, după ce, aseară au plasat mai mule bancnote false de 100 de lei în Piaţa Mică din muncipiul Târgu-Jiu. Imediat, poliţiştii din cadrul Serviciului de Crimă Organizată au audiat comercianţii care au primit bani falşi, au format un cerc de suspecţi şi au reuşit, într-un timp foarte scurt, să-i prindă pe cei care au cumpărat produse cu bani contrafăcuţi. Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, a spus că pe numele suspecţilor vor fi făcute propuneri de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Bancnota era mai groasă şi avea colori diferite

Cei doi mureşeni au reuşit să plaseze, aseară, mai multe bancnote contrafăcute de 100 de lei. Unii dintre comercianţi din Piaţa Mică au sesizat că este ceva în neregulă cu banii şi au sesizat prima dată Poliţia Comunitară. Mariana Anghel, vânzătoare de produse lactate, şi-a dat seama că banii sunt contrafăcuţi: „Bancnota era mai diferită. Parcă era mai groasă şi avea o culoare diferită. El vroia să-i schimb banii. Se gândeau că noi nu ne dăm seama, că suntem mai bătrâne şi nu ştim“, a spus Mariana Anghel, vânzătoare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite