FOTO Prostituţie la primele ore ale dimineţii lângă Coloana Infinitului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici măcar amenzile nu le mai sperie pe tinerele care vin în apropierea parcului de la Coloana Infinitului ca să găsească clienţi pentru prostituţie.

Azi-dimineaţă, la ora 08.00, o femeie îmbrăcată provocator aştepta ca unul dintre şoferii care circulau cu autoturismele pe Calea Bucureşti din Târgu-Jiu să apeleze la serviciile sale. Frecvent, prostituatele primesc amenzi pe care nu le plătesc niciodată. La Târgu-Jiu, în evidenţele oamenilor legii se află doar câteva prostituate, 20 în tot Gorjul, iar preţul stabilit de fiecare variază de la 25 de lei la 70, în funcţie de preferinţele clienţilor. Când vine vorba de amenzi, fetele nu se grăbesc să le achite, chiar dacă ştiu că ulterior vor fi puse la muncă în folosul comunităţii. „Majoritatea nu îşi plătesc amenzile cuprinse între 500 şi 1500 de lei. Au fost depistate în luna august atât persoane din Gorj, cât şi din Mureş, Bihor. Unele sunt chiar la a doua sau a treia abatere, iar unei persoane i s-a întocmit dosar penal", a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Gorj.

Şoferii sunt sfătuiţi să nu apeleze la serviciile acestor tinere, întrucât unele dintre ele suferă de boli cu transmitere sexuală.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite