Prostituate prinse la miezul zilei pe banchetele din spate ale unor autoturisme Dacia, în timp ce întreţineau relaţii sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două prostituate au fost depistate de jandarmii gorjeni ieri, la ora 12.00, pe centura municipiului Târgu-Jiu, în maşinile clienţilor care plătiseră 50 de lei pentru a întreţine relaţii sexuale. Ambele sunt cercetate penal.

Irina şi Oana Daniela, prima din comuna Fărcaş, judeţul Dolj, iar a doua din comuna Teleşti, au fost prinse pentru a cincea oară de oamenii legii, însă pentru prima dată au fost surprinse chiar în timp ce întreţineau relaţii sexuale. Prima se afla într-un autoturism Dacia 1310, iar cealaltă într-un Logan.

„Cele două tinere au fost depistate în maşinile clienţilor, practicând prostituţia. Astfel, pe centura municipiului Târgu-Jiu, au fost surprinse Irina O., de 24 ani, domiciliată în comuna Fărcaş, judeţul Dolj, fără antecedente penale şi Oana Daniela P, de 23 ani, domiciliată în comuna Teleşti, cu antecedente penale, care întreţineau relaţii sexuale cu persoane de sex masculin, contra sumei de 50 lei, fiecare. Persoanelor depistate le-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de practicare a prostituţiei”, a anunţat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.                                                                                                                                                                                                                                                                                   Dosarele penale vor fi trimise Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite