Târgu-Jiu: FOTOGALERIE/ Mercedes de aproape 80.000 de euro, atracţia Târgului Auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia, organizată în faţa sediului Primăriei Târgu-Jiu, reuneşte cele mai cunoscute mărci din industria automobilelor.

Cel mai scump automobil este un Mercedes Clasa E 350, CDI Blue Efficiency Limuzină, al cărui preţ este de 76.130 de euro, fără TVA.



„Are scaune cu sistem de ventilaţie şi încălzire, suspensie Airmatic, navigaţie, magazine de DVD-uri, asistenţă vizualizare unghi mort, TV tuner, pachet Keyless go şi faruri Bi-xenon. Suntem în discuţie cu un client pentru această limuzină şi cu alţi doi pentru alte automobile“, spune Cătălin Prisăcaru, director de vânzări.

Cea mai ieftină maşină este un Chevrolet Spark, care ajunge la 5.119 euro cu TVA, varianta full option.

image
image

„Avem şi varianta standard, care costă 4.100 de euro. Deocamdată am încheiat un contract pentru un Chevrolet Aveo“, spune Cristian Opran, consultant vânzări.

O altă atracţie a Târgului Auto este şi Honda CRZ, la preţul de 25.000 de euro cu TVA. A fost lansată de curând în Europa şi este primul hybrid cu cutie manual din lume.



Honda este şi cel mai mare producător de motociclete din lume. La expoziţie mai sunt prezente mărci precum BMW, Skoda, Dacia, Audi şi Volkswagen.

image
image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite