Târgu-Jiu: FOTOGALERIE/ Mărţişoare placate cu aur pentru pretenţioşi la târgul din centrul municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mărţişoarele obişnuite costă între un leu şi şase lei, preţurile rămânând la fel ca anul trecut. Cele mai scumpe ajung la 40 de lei.

„Vindem mărţişoare sub formă de trifoi, coşar, ghiocei sau broşe. Nu am crescut preţurile, în speranţa că vom reuşi să atragem cât mai mulţi clienţi“, a spus Oana Contz. Cele mai scumpe mărţişoare au preţuri cuprinse între 16 şi 40 de lei. Sunt confecţionate manual şi placate cu aur de 24 de karate.

„Avem broşe sub formă de trandafir, fundiţă, punguţă, fluturi sau agrafă. Sunt mai deosebite, fiindcă sunt aurite“, a spus vânzătoarea Ana Knal.

VEZI AICI FOTOGALERIE CU TÂRGUL DE MĂRŢIŞOARE

Clienţii nu au întârziat să apară. Gheorghe Stanca a cumpărat 22 de mărţişoare pe care le va face cadou cunoscutelor sale de 1 Martie. „Preţurile sunt acceptabile, au rămas la fel ca acum trei ani. Am cumpărat mărţişoare şi mai scumpe, şi mai ieftine, cu preţuri cuprinse între un leu şi zece lei“, a spus bărbatul.

La târgul amenajat în centrul pietonal al municipiului Târgu-Jiu se mai găsesc cutii muzicale, bijuterii din argint, bibelouri şi flori. Peste 40 de comercianţi au depus cereri la Primăria municipiului Târgu-Jiu pentru a putea comercializa produse specifice acestei perioade. Aceştia plătesc câte 72 de lei pe zi pentru amplasamentul ocupat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite