Târgu-Jiu: Expoziţie inedită în oraşul lui Brâncuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Graficiana Ilina Schileru, originară din Gorj, absolventă a facultăţii de Arte Plastice Bucureşti şi membru activ al DanaArtGallery, îi invită pe gorjeni, mâine, la o expoziţie inedită.

Primul proiect constă în tehnică fotografică şi este intitulat „Portret de familie”, iar celălalt reprezintă partea grafică a expoziţiei şi se numeşte „Ritualuri”.

image

„Proiectele sale exprimă diversitatea şi varietatea identităţii culturale, sondează medii de existenţă, structuri sociale, cercetează obiceiuri şi cutume ale acestor medii. Expoziţia de la Târgu-Jiu se compune din două proiecte, unul realizat în tehnică fotografică, celălalt grafic. «Portret de familie», bazat pe fotografie, relevă ochiului contemporan o lume pe care urbanitatea a ales să o uite cu mult timp în urmă şi care funcţionează încă pe ideea de identitate prin legături de familie. Partea grafică a expoziţiei, «Ritualuri», transpune scene ritualice specifice canoanelor zonale din Gorj”, declară Vasile Fuiorea, preşedintele Uniunii Artiștilor Plastici din Târgu-Jiu.

Evenimentul va avea loc mâine, la ora 17.00, la Galeriile Uniunii Artiștilor Plastici din Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite