Târgu-Jiu: Expertul tehnic prins cu şpagă a fost pus în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Ghiţuică nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu.

Expertul tehnic a fost prezentat în această dimineaţă, cu cătuşe la mâini, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru a fi audiat de anchetatori. Împotriva acestuia s-a dispus începerea urmăririi penale. Rudele acestuia au încercat să-i oprească pe jurnalişti să-l fotografieze sau să-l filmeze pe Liviu Ghiţuică şi chiar au îmbrâncit un cameran. Acesta nu a făcut nicio declaraţie cu privire la acuzaţia care i de aduce. Emil Moţa, procurorul care se ocupă de acest caz, a dispus punerea în libertate a expertului tehnic acuzat de luare de mită, însă cu aplicarea măsurii de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Reţinut pentru 24 de ore

Expertul tehnic a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore în uma unui flagrant care a avut loc ieri dimineaţă. Liviu Ghiţuică fusese deasemnat de instanţa de judecată să efectueze o expertiză asupra unui teren aflat în litigiu. Cristina Ciobanu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a spus că expertul a pretins şi primit suma de 300 lei.
Liviu Ghiţuică activează ca expert tehnic judiciar în cadrul Biroului central pentru expertize tehnice judiciare. Acesta efectuează expertize de topografie, cadastru si geodezie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite