Târgu-Jiu: Exclusiv / Primarul din Săcelu anunţă că taxa de intrare în staţiune va fi „veşnică“ : „Domnul subprefect nu poate să-mi dea mie ordin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul-şef avertizează că taxa va rămâne „veşnică“, deşi are la dispoziţie doar două zile să anuleze hotărârea de Consiliu Local.

Ion Voica, primarul comunei Săcelu, nu vrea să renunţe nici la taxa de intrare în staţiune, nici la cea de parcare. Altfel spus, fiecare turist trebuie să plătească zilnic 10 lei ca să intre la cele două bazine şi alţi 24 de lei ca să-şi parcheze maşina acolo. „Taxa de intrare rămane taxă de intrare, iar dacă am pus-o rămâne veşnică. Domnul subprefect nu poate să-mi dea mie ordin. Eu sunt primar şi vreau să termine cei de la prefectură să vină să pună birul pe noi. În şedinţă fac ce consider eu că e bine şi vă anunţ în premieră că taxa va rămâne de fix 10 lei. Subprefectul îşi dă cu părerea. Cei care vin acum trebuie să-mi plătească şi taxa de parcare pe oră, un leu pe oră, iar minerii dacă vor să vină să încheie contract şi în loc să le iau 24 de lei pe zi, pot să plătească 10 lei, plus taxa de intrare. Chiar vă rog să anunţaţi pe toată lumea“, avertizează Ion Voica.

image

Administratorul  bazinelor, Nicolae Rotaru, avertizează  că va face o sesizare, pe care o va trimite  la secretarul general al Guvernului, întrucât turiştii au dat bir cu fugiţii. „Nu s-au ridicat nici băncuţele care blochează parcările, nici lanţul de la intrare în staţiune nu a fost luat.  Se percep taxele de staţiune şi de parcare. Turiştii sunt supăraţi, iar cu aceste taxe staţiunea va fi moartă. Cine îşi permite să dea un milion pe zece zile, când impozitul pe un an la maşină nu e atât? Apelez la secretarul general al Guvernului pentru a face puţină ordine. Primarul nu citeşte deloc legile“, a declarat Nicolae Rotaru.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite