Târgu-Jiu: Eva Moşilă, manechinul care vrea să îmbrace halatul alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cocheteaza cu modellingul de patru ani, însă visul ei este să ajungă medic, pentru a ajuta cât mai multe persoane.

La 12 ani, Eva s-a înscris la Agenţia Vogue, la sfatul Ramonei Niţulescu, cea care deţine agenţia. „Ne-am întâlnit la aerobic şi ea mi-a propus să mă înscriu, pentru că îndeplineam toate condiţiile necesare pentru a deveni model. Am învăţat cum să merg pe podium, erau foarte importante mişcările, dar şi ţinuta, care denotă seriozitate în acest domeniu. Am participat şi la câteva şedinţe foto, realizate de fotografi profesionişti. Tot în acea perioadă, am urcat prima dată pe podium, într-o seară de 8 martie, la un spectacol organizat în cinstea tuturor femeilor. Am prezentat o ţinută adolescentină. Nu am avut emoţii, mi-a plăcut foarte mult. Cel mai mult îmi plăceau ţinutele elegante, în special rochiile de seară. În general îmi plac modelele care prezintă colecţiile Victoria’s Secret, dar preferatele mele sunt Heidi Klum şi Naomi Campbell“, spune Eva. A mai participat la prezentări de modă la Balurile Bobocilor, la Gala K 1 şi la diverse evenimente organizate de agenţie.


Eleva model care iubeşte necuvântătoarele


Eva este elevă în clasa a zecea la Colegiul Naţional Eacterina Teodoroiu, profilul matematică-informatică. „În viitor, îmi doresc foarte mult să devin medic. Îmi plac bilologia şi chimia şi sunt de părere că în viaţă trebuie să faci ce îţi place. Vreau să ajut oamenii şi să le pot oferi o nouă şansă. Mi-ar plăcea să fie medic nutriţionist sau estetician, pentru că îmi place frumosul“, mai spune adolescenta. Eva se pregăteşte încă de pe acum pentru viitoarea profesie, motiv pentru care nu vrea să rateze niciun concurs sau olimpiadă.


Ce planuri de viitor ai în ceea ce priveşte modellingul?


Modellingul va rămâne mereu o pasiune pentru mine, iar dacă mi s-ar ivi ocazia aş vrea să profesez cât mai serios în domeniu.  Nu este o meserie de lungă durată, de aceea am luat foarte în serios încă de pe acum ceea ce voi face cu viitorul meu.


Ce reguli trebuie să urmezi în cariera de model?


În primul rând, este necesar un stil de viaţă cât mai sănătos, ceea ce presupune o alimentaţie specială. Trebuie să evit anumite alimente, printre care pâinea, cerealele sau cartofii. La început mi-a fost greu, dar apoi m-am obişnuit şi a devenit practic un stil de viaţă. Recomand acest stil de viaţă oricui, pentru că este unul echilibrat, care te menţine sănătos.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite