Energia a fost învinsă din nou pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darby nu a mai avut o evoluţia la fel de bună ca în alte meciuri
Darby nu a mai avut o evoluţia la fel de bună ca în alte meciuri

Energia Rovinari a fostînvinsă, aseară, pe teren propriu, de către lidera campionatului, BC MUreş cu scorul de 71-79 (23-19, 17-22, 12-19, 19-19).

Energia i-a dezamăgit pe cei aproape 1000 de spectatori care au umplut până la refuz Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. Echipa gorjeană a început bine meciul şi a dat senzaţia că se poate impune. Bigus a recuperat şi a marcat, fiind jucătorul care a dominat sub panou.
Baschetbaliştii de la Energia au cedat cel de-al doilea sfert. Aruncările mureşenilor au fost mult mai exacte, în timp ce baschetbaliştii de la Energia au ratat multe aruncări. LA fel s-a întâmplat şi în sfertul trei. BC MUreş a marcat mai multe aruncări de 3 puncte în timp ce Energia a ratat, toate încercările dincolo de linia de la 6,75 metri.
Cei mai buni marcatori ai Energiei, Darby şi Troupe au prins o zi slabă şi nu ieşit în evidenţă. Cei mai buni marcatori de la Energia au fost Căpuşean (17 p) şi Nikolic (14 p), iar de la BC Mureş s-au remarcat Mladenovic (15 p) şi Forte (14 p).

Slobodan Nikolic, antronorul Energiei, a declarat că este unul dintre cele mai slabe meciuri: „Este unul din cele mai slabe meciuri ale Energiei din acest sezon. Nu spun că ar fi trebuit să avem foarte multă energie, dar nici aşa. Am jucat bine primele 20 de minute, am pierdut la un singur punct, dacă am fi avut mai multă energie pentru acele mingi care se consideră pierdute am fi putut să câştigăm”.

Szalkay József, presedintele B C MUreş, a spus că meciul a avut o importanţă mare în consolidarea primului loc: „Echipa noastră a făcut un pas foarte important spre primul loc la finalul turului. Vom avea două meciuri foarte grele cu Ploieşti şi Mediaş dar cred că acest meci pentru moralul echipei a fost excepţional. Energia are şanse la primele opt, după care în play-off totul este posibil”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite