Energia Rovinari a fost învinsă pe propriul teren de CSU Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliştii de la Energia s-au bătut să obţină un rezultat pozitiv
Baschetbaliştii de la Energia s-au bătut să obţină un rezultat pozitiv

Suporterii echipei de baschet Energia Rovinari, care au umplut până la refuz Sala Sporturilor din Târgu-iu, au plecat dezamăgiţi acasă, după un meci slab al formaţiei favorite. Scorul final al întâlnirii a fost 70-88, dar arbitrii au avut şi ei un mare rol în stabilirea rezultatului.

Doar în primul sfert, baschetbaliştii de la Energia au rezistat echipei campioane, scorul înregistrat pe tabela de marcaj fiind de egalitate 19-19. În cel de-al doilea sfert, polieştenii s-au impus la opt puncte, astfel încât la pauză, scorul a fost 29-37. Baschetbaliştii de la Energia nu au reuşit să întoarcă rezultatul şi au terminat la egalitate penultimul sfert. Finalul a fost dominat de echipa din Ploieşti.
Cei mai buni marcatori de la Energia au fost Darby - 19 p. şi Troupe cu 16 p. De la oaspeţi, Ilic (20 p) şi Burlacu (16 p) au fost cei mai buni marcatori.

Slobodan Nikolicm antrenorul echipei Energia, a spus că arbitrii au înclinat balanţa: „Este o mare ruşine ce s-a întâmplat astă seară în acest joc. Asesoft este cea mai bună echipă din România şi nu este nevoie să aibă un asemenea ajutor din partea arbitrilor. Nu înţeleg ce vor aceşti arbitrii. Nu ne lasă să jucăm apărare, nu ne lasă să jucăm atac, nu ne lasă să jucăm nimic. Este un mare rahat. În toată Europa este o regulă şi aş vrea să ştiu dacă este valabilă şi în România. Îmi pare foarte rău că în acest meci am fost arbitraţi de aceşti arbitrii. Ştiu că Asesoft e campioana României, dar chiar nu are nevoie de asemenea favoruri. Este prima dată în viaţa mea când văd aşa ceva

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite