Târgu-Jiu: Emil Moţa: „Mi se pare o prostie să se spună că au fost schimbate probele în cazul Ţundrea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Ion Diaconescu, procurorul care a instrumentat dosarul Ţundrea, a spus că probele ADN au fost schimbate, au apărut şi primele reacţii ale celor care au reuşit să demonstreze că bărbatul din Pojogeni a făcut puşcărie pe nedrept.

Emil Moţa, fostul prim-procuror al Parchetului Tribunalului Gorj, cel care a admis cererea de revizuire a lui Ţundrea, spune că va fi greu sau chiar imposibil ca autorul crimei să fie tras la răspundere penală.

image

De îndată ce se stabilise nevinovăţia lui Ţundrea, mi se pare normal să fie depistat adevăratul autor. Păcat că a trecut atâta timp şi va fi foarte greu sau imposibil ca autorul să fie tras la răspundere penală. Mi se pare o prostie să se spună că au fost schimbate probele. Totuşi e bine de ştiut că, până la urmă, adevărul iese la iveală“,  precizează Emil Moţa, procuror al Parchetului Tribunalului Gorj. Ion Diaconescu, procurorul care a instrumentat dosarul Ţundrea, se declară nevinovat şi spune că nu trebuie să fie tras la răspundere pentru decizia luată de judecători. Acesta este la pensie şi încasează lunar aproape 10.000 de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite