Târgu-Jiu: VIDEO/ Elevul reţinut pentru trafic de canabis, din nou la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul i-a spus mamei sale unde a ascuns drogurile
Elevul i-a spus mamei sale unde a ascuns drogurile

Conducerea Inspectoratului Şcolar Gorj a dispus consilierea psihologică a acestuia, în paralel cu audierile anchetatorilor. Minorul de 16 ani, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional Tudor Arghezi din Târgu-Cărbuneşti, cântă hip-hop şi este vedetă pe internet.

Începând de astăzi, toţi cei din anturajul lui Mădălin G. vor fi audiaţi de procurorii Direcţiei de Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Gorj. „Cercetările au vizat mai multe persoane, pentru că ei, în anturaj comun, au consumat şi au implicat şi alte persoane. Au oferit drogurile în amestec şi cu tutun obişnuit, deci au făcut un trafic de droguri cu astfel de substanţe şi au fost reţinuţi. Având în vedere vârsta de minorat de 16 ani a celui care a deţinut drogurile în perioadă mai mare şi le-a oferit celor doi şi având în vedere atitudinea  sinceră a acestora s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea“, a declarat Vasile Udroiu, procuror în cadrul DIICOT Gorj.

Elevul cântă hip-hop

Nu mică le-a fost mirarea reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar (ISJ) Gorj atunci când au văzut că adolescentul este vedetă pe internet. „A fost o surpriză neplăcută să aflăm că este un elev de clasa a X-a, dintr-un oraş care consideram că este liniştit, dintr-o şcoală care nu a creat niciun fel de problemă. În funcţie de anchetă vom lua măsurile care se impun. Actualmente copilul este la şcoală. Surpriza este cu atât mai mare cu cât copilul face parte dintr-o familie absolut respectabilă“, a declarat Gheorghe Mitescu, inspector adjunct în cadrul ISJ Gorj.

Minorul este vedetă pe internet şi a postat pe Youtube mai multe melodii hip-hop, pe care le-au putut vedea şi inspectorii şcolari. Într-una dintre melodiile sale, acesta aminteşte şi de puşcărie: „Să ieşim din puşcărie şi atunci să vezi bucurie“.

Ascultă aici una dintre melodiile interpretate de acest elev.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite