Târgu-Jiu: Elevul de la Tudor, care şi-a lovit colegul cu sabia în cap, va avea nota scăzută de la purtare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi elevi s-au împăcat
Cei doi elevi s-au împăcat

Dorin Taşcău, directorul Colegiului Naţional Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu, a calmat spiritele în scandalul izbucnit între doi elevi.

Andrei Mergea, elevul care şi-a lovit colegul de clasă cu sabia în cap, şi-a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut, însă nu va scăpa de scăderea notei la purtare.

Până la urmă a fost găsit un singur vinovat, care va avea nota scăzută la purtare. S-au împăcat şi nu poate fi vorba de mutarea disciplinară a lui Andrei Mergea. Important este ca acesta să înţeleagă faptul că a greşit, iar Costi să ştie că este vorba despre un caz izolat şi poate să vină în siguranţă la şcoală”, declară Dorin Taşcău, director CNTV.

Nu am realizat ce fac pe moment. Îmi pare rău pentru ce am făcut şi o să-mi schimb comportamentul. Sunt de acord cu toate măsurile care se vor lua pentru ce am făcut şi o să mă port ca un coleg adevărat”, promite Andrei Mergea, elevul bătăuş.

Târgu-Jiu

Eu nu i-am vrut niciodată răul şi tot ce mi doresc este să ne înţelegem. Am venit la şcoală pentru orele de matematică şi o să merg acasă. Nu sunt refăcut complet, iar medicii mi-au recomndat să stau acasă”, spune Costi Axinte, victima lui Mergea.

Plângerea va fi retrasă de la poliţie

Conducerea liceului nu a stabilit deocamdată cu câte puncte îi va fi scăzută media la purtare nepotului fostului inspector şcolar general Nicolae Mergea. Părinţii lui Costi Axinte îşi vor retrage plângerea înaintată la poliţie. „Nu ştim care este procedura, dar cred că ne vor chema pentru declaraţii. Noi vom retrage plângerea şi nu ne dorim decât să ştim că fiul nostru merge la şcoală în siguranţă”, declară Gabriel Axinte, tatăl lui Costi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite