Târgu-Jiu: Elevul care a violat un băieţel de cinci ani, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Copaci a fost trimis, aseară, în judecată, instanţa dispunând menţinerea măsurii de arest preventiv până pe data de 3 august. Adolescentul de 17 ani a violat un băieţel de grădiniţă, într-o pădure din Fărcăşeşti. Evenimentul a avut loc în urmă cu o lună, iar violatorul a recunoscut cu seninătate fapta pe care a comis-o.

După zile în şir de cercetări, procurorii gorjeni au înaintat dosarul spre judecare la Tribunalul Gorj. Aseară, Claudiu Copaci a fost adus în faţa instanţei de judecată, fiind reprezentat de tatăl său, întrucât este minor.„Menţine starea de arest a inculpatului Copaci Claudiu. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică din 09 iulie 2010, ora 15.30, la Tribunalul Gorj“, au precizat magistraţii gorjeni. Băieţelul de cinci ani a fost violat pe data de 7 iunie, iar evenimentul a fost anunţat la Poliţie chiar de tatăl micuţului. Violatorul de 17 ani a recunoscut cu seninătate fapta pe care a comis-o, în timp ce băieţelul de cinci ani, care a fost obligat să facă sex în pădure, a fost investigat medico-legal. Rezultatele legiştilor au confirmat infracţiunea de viol. Iniţial, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au reţinut pentru 24 de ore pe minorul de 17 ani, iar apoi a fost prezentat în faţa instanţei de judecată şi a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 19 zile, mandatul de arestare  fiind prelungit ulterior.

Elevul de clasa a VII-a a violat un băieţel de grădiniţă


Minorul arestat pentru comiterea infracţiunii de viol a rămas repetent şi, deşi are 17 ani, este elev în clasa a VII-a, la şcoala generală din localitate. Vasile Copaci, tatăl violatorului, nu înţelege de ce fiul său a comis această faptă oribilă, dar va fi nevoit să-şi reprezinte fiul în faţa judecătorilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite