Târgu-Jiu: Elevii şi studenţii gorjeni au strâns gunoaiele aruncate pe râul Şuşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

21 de tineri din cadrul Asociaţiei de Sport, Turism şi Ecologie Hai-Hui au organizat în această săptămână o nouă acţiune de ecologizare pe albia râului Şuşiţa, reuşind să strângă 20 de saci plini cu gunoaie.

Înainte de această acţiune, desfăşurată cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru  Sport şi Tineret Gorj, elevii şi studenţii care fac parte din Asociaţia Hai-Hui le-au oferit gorjenilor care se aflau la grătar în această zonă pliante prin care speră să-i convingă să nu mai arunce gunoaiele la întâmplare.

image

„Tematica acestor pliante gestionează problematica poluării şi a repercursiunilor pe care aceasta le poate produce asupra mediului. O a doua acţiune a constat în ecologizarea pe albia râului Şuşiţa. Deşi suprafaţa atinsă de cei 21 de participanti a fost de aproximativ un kilometru, s-au strâns 20 de saci plini cu gunoaie. Ultima acţiune a constat într-un concurs de orientare. Momentul a presupus descoperirea a şase puncte strategice cu ajutorul busolei în zona Nucilor, râul Şuşiţa”, a declarat Ionuţ Negomireanu, coordonatorul Asociaţiei pentru Turism, Sport şi Ecologie Hai-Hui.

Cele trei acţiuni au avut loc luni, între orele 11.30 şi 19.00. Proiectul care are la bază colaborarea celor de la Hai-Hui cu Direcţia Judeţeană pentru  Sport şi Tineret Gorj se va încheia luni, cu o seară de film.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite