Târgu-Jiu: Elevi din Emiratele Arabe au învăţat să confecţioneze haine din nailoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de elevi şi profesori din statul Qatar vizitează, săptămâna aceasta, mai multe unităţi şcolare din judeţul Gorj. Copiii au participat la o serie de activităţi extraşcolare precum şi la o expoziţie de haine ecologice.



În perioada 1 - 8 mai, cadrul parteneriatului Solidaritate et Partage, prilejuit de Zilele Francofoniei, o delegatie formată din nouă elevi şi doi profesori de la o şcoală din statul Qatar, va fi prezentă în judeţul Gorj. Vor efectua vizite în şcoli şi cluburi ale elevilor, pentru a face cunostinţă cu diversele acţiuni ale copiilor şi elevilor ce se desfaşoară în cadrul instituţiilor de învăţământ. Luni, delegaţia din Qatar a fost prezentă în Bumbeşti-Jiu, făcând cunoştinţă cu elevi şi profesori din cursul gimnazial din Şcoala generala nr. 1. Doamnelor profesoare le-au fost dăruite flori.

În incinta Clubului elevilor, au luat parte la un spectacol literar-muzical şi au vizitat sălile în care elevii îşi desfasoară activitatea extra-şcolară: atelierul arta-design, laboratorul foto, sala de informatică, atelierul de karting şi sala Astroclubului SARM-Gorj. Elevii străini au participat şi la o expoziţie cu haine confecţionate din nailon de către şcolarii din localitatea Bumbeşti-Jiu .



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite