Elevă navetistă lovită de maşină după ce s-a coborât din autocar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a suferit leziuni grave
Minora a suferit leziuni grave

Adolescenta de 15 ani ani, din comuna Dragoteşti, a suferit leziuni corporale grave. Iniţial a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu, însă ulterior a fost trimisă în Capitală.

Accidentul de circulaţie a avut loc astăzi, la ora 14.30, pe Drumul Judeţean 673 A, în comuna Dragoteşti, sesizarea fiind primită la Secţia 4 de Poliţie Rurală Mătăsari.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri s-a stabilit că victima, o minoră de 15 ani, din comuna Dragoteşti, a coborât dintr-un autocar oprit în staţie, care efectua cursa Târgu-Jiu – Covrigi. În aceste împrejurări s-a angajat în traversarea DJ 673 A, prin spatele autocarului, prin loc nemarcat şi fără a se asigura corespunzător, fiind accidentată de autoturismul condus din sens opus, de către N.D.D., de 23 ani, din comuna Dragoteşti", a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

În urma impactului, minora a suferit leziuni corporale grave, fiind trimisă de urgenţă la Bucureşti. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, după care i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările vor fi continuate pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. Fata se întorcea de la liceul la care învăţa, din Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite