Târgu-Jiu: Eleva care îşi acuză bunicul de viol a născut o fetiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora ştia că bătrânul de 77 de ani este bunicul ei
Minora ştia că bătrânul de 77 de ani este bunicul ei

Valentina a venit pe lume sâmbătă noaptea şi este perfect sănătoasă. Minora Andreea Rotaru nu vrea să renunţe la copilul ei, dar părinţii şi prietenii insistă să-l dea spre adopţie.

Sâmbătă seara, în timp ce minora de 14 ani se afla acasă cu părinţii, au apucat-o durerile naşterii, fiind transportată la Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean Gorj, cu o ambulanţă. Valentina Rotaru a venit pe lume mai devreme decât s-au aşteptat medicii târgujieni, iar ziua îndrăgostiţilor a reprezentat sursa de inspiraţie pentru proaspăta mămică, în ceea ce priveşte alegerea numelui nou-născutei. „Este cea mai frumoasă fetiţă din salon şi s-a născut pe cale naturală. Valentina este perfect sănătoasă, cântărind, la naştere, 3100 de grame“, a declarat Tatiana Cucu, medic la maternitatea din Târgu-Jiu. Fata a plâns astăzi fără încetare şi nu s-a dezlipit nicio clipă de Valentina, de teamă ca asistenţii maternali să nu-i ia copilul. Părinţii minorei, dar şi apropiaţii familiei sale, insistă ca micuţa să fie dată spre adopţie după două luni, aşa cum prevede legea.

„Nu vreau să-mi ia copilul“

Andreea Rotaru susţine în continuare că bătrânul de 77 de ani, pe care îl considera bunicul ei, este tatăl fetiţei pe care a purtat-o în pântece, fiind convinsă că testul de paternitate ADN va confirma acest lucru. „Fetiţa e lângă mine şi nu vreau să mă despart de ea. Vreau să o iau acasă şi să o cresc, aşa cum pot“, declară, printre lacrimi, adolescenta, în vârstă de 14 ani. „Plânge să-l păstreze, dar trebuie să-l dea spre adopţie, pentru că nu are condiţii să-l crească. Nu aş fi împăcată cu Dumnezeu dacă ar sta la ele. Eu nu cred că bătrânul e tatăl Valentinei şi i-am spus că va face puşcărie dacă minte“, ne-a mărturisit Doina Moştină, o prietenă de familie. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. „Vor fi efectuate toate expertizele necesare, pentru a afla dacă suspectul se face vinovat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu o minoră“, a precizat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite