Târgu-Jiu: Elefanţii de la spălătoria auto, imortalizaţi într-un poster

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elefanţii îmbăiaţi la spălătoria auto din zona podului de peste Jiu vor putea fi văzuţi de toţi clienţii care vor veni să-şi spele maşinile. Nu în realitate, ci într-un poster care va fi lipit în sala de aşteptare. Planurile patronilor nu se opresc aici. Aceştia intenţionează să-şi facă un site pe care să fie postate şi pozele cu cei doi elefanţi.

Angajaţii spălătoriei spun că nu au mai avut parte niciodată de o astfel de solicitare, iar patronii nu au cerut niciun ban pentru acest serviciu.

image

După acest eveniment, au venit clienţii obişnuiţi, care au fost plăcut impresionati de ce s-a intamplat, dar, cu siguranţă, că mulţi vor fi curioşi să vină să vadă unde au fost spălaţi elefanţii. Denumirea spălătoriei nu va fi schimbată, pentru că are numele fiului nostru, dar vom pune un poster în sala de aşteptare. Nu vezi în fiecare zi elefanţi la spălătorie.

image

Avem un site în lucru, iar când va fi gata vom posta pozele pe internet. Am avut avantajul că spaţiul nostru este mare, lucru pe care l-a observat şi dresorul de animale. Nu le-am cerut bani pentru serviciile oferite, pentru că s-a consumat numai apa şi le-am spus de la început că facem totul gratis. Copilul nostru va povesti şi la grădiniţă că a văzut elefanţii. Cei care vin să-şi spele maşinile la noi au consumaţia gratuită, adică în timp ce angajaţii noştri le spală maşinile ei pot să stea la o cafea în sala de aşteptare. Probabil oferta noastră i-a plăcut dresorului, care a venit mai întâi cu maşina şi a studiat bine spălătoria, iar apoi a venit şi cu elefanţii. A fost o ocazie inedită pentru noi şi nu ne-am aşteptat să ia o aşa amploare spălătoria noastră, inaugurată în urmă cu cinci luni", declară Ana-Maria Călugăriţa, patroana spălătoriei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite