El este şoferul care a lovit un bărbat cu maşina şi l-a lăsat să moară pe marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgujianul de 40 de ani, dar şi proprietarul maşinii cu care a accidentat victima au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Tragedia s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri pe raza comunei Bărbăteşti, când un localnic de 69 de ani a fost găsit mort pe Drumul Judeţean 661.

Bubuitura puternică auzită de localnici şi leziunile de pe trupul victimei au dus la varianta că un şofer care a dat bir cu fugiţii l-a lovit cu maşina pe bărbatul de 69 de ani, din comuna Bărbăteşti. A fost nevoie de investigare tehnico-ştiinţifică la faţa locului pentru ca poliţiştii să stabilească marca autovehiculului implicat şi astfel s-a format un cerc de suspecţi în care au fost incluşi cei care deţin aceste autoturisme. „Deşi au părăsit locul accidentului fără a anunţa evenimentul, poliţiştii au identificat atât proprietarul autovehiculului, cât şi suspectul care l-a condus. Primele cercetări efectuate la faţa locului au concluzionat că victima, un bărbat de 69 de ani, din comuna Bărbăteşti, fiind întinsă pe partea carosabilă, a fost accidentată de un autovehicul ce se deplasa pe DJ 661, din direcţia Târgu- Cărbuneşti spre comuna Ţânţăreni. Poliţiştii au depistat autoturismul pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti, parcat pe un drum secundar, în apropierea unui imobil. Proprietarul, identificat în persoana lui D.D., de 26 ani, din oraşul Târgu- Cărbuneşti, care se afla în autoturism în momentul producerii accidentului, a fost condus la sediul Poliţiei. La scurt timp, aici a fost adus de către poliţişti şi bărbatul suspectat că a condus autovehiculul în momentul producerii accidentului, F.D., în vârstă de 40 ani, din municipiul Târgu-Jiu”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Şoferul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, iar proprietarul maşinii pentru mărturie mincinoasă, întrucât, cu prilejul audierii în calitate de martor, nu a declarat tot ceea ce cunoştea în legătură cu împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla decizia instanţei de judecată!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite