Târgu-Jiu: EXCLUSIV / Fata înecată şi şoferul BMW-ului răsturnat în Jiu aveau planuri de căsătorie: „Mai bine muream şi eu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Văduva, în vârstă de 28 ani, din municipiul Timişoara, se afla la volanul maşinii care a plonjat în râul Jiu. Tragedia a avut loc ieri dimineaţă, iar  bărbatul a venit astăzi la morgă pentru a ridica trupul neînsufleţit al celei care urma să-i devină soţie.

Tragedia a avut loc ieri-dimineaţă, pe Drumul Naţional 66- Defileul Jiului, în punctul Cârligul Întors, autoturismul BMW răsturnându-se în albia râului Jiu. Tânăra de 20 de ani, aflată pe bancheta din spate, a murit pe loc.

image

Legiştii au stabilit că Roxana Mădălina Nicoliţă a murit înecată. Sora acesteia şi cel care se afla la volanul BMW-ului au venit astăzi să ridice cadavrul de la Serviciul de Medicină Legală Gorj.

image

Bărbatul este îndurerat şi susţine că ar fi preferat să moară el în locul iubitei sale. „Aveam planuri de căsătorie. Locuiam împreună la Timişoara şi urma să lucreze şi ea, la un magazin. Mai bine nu ieşeam nici eu din apă. Poate era mai bine aşa. A insistat să vină şi ea acasă. Nu mai venise la Dolj de patru luni. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Ea a aţipit, iar eu nu ştiam să înot ca să o salvez. Noi nu am mai fost conştienţi atunci când s-a întâmplat tragicul eveniment. Apa era foarte rece“, a spus Tudor Văduva, iubitul fetei.

image

Tatăl tânărului timişorean a venit să o conducă pe ultimul drum pe cea care urma să-i fie noră. „Era ca o zână de fumoasă. Şi acum moartă arată ca o zână. Au stat şi la mine o perioadă, iar apoi au stat cu chirie. A fost o fată respectuoasă şi cu bun simţ. Mă pregăteam să le fac nuntă, dar acum ne pregătim de înmormântare“, a declarat Nicolae Văduva, tatăl celui care conducea BMW-ul în momentul accidentului.

image

Roxana Mădălina Nicoliţă, tânăra de 20 de ani, va fi înmormântată în comuna Călăraşi, din judeţul Dolj. Iubitul ei s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii rutieri continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite