Târgu-Jiu: EXCLUSIV: Un gorjean vrea să depună plângere împotriva unui câine: „Din cauza lui am intrat în şant şi mi-am avariat maşina“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din Aninoasa a intrat aseară, în jurul orei 21.00, cu maşina în şanţ, pentru că a încecat să evite un câine care i-a sărit în faţă. Bărbatul vrea cu orice preţ să îşi recupereze pagubele.

Şoferul gorjean  vrea să facă plângere împotriva câinelui. Virgil Tufiş, în vârstă de 41 de ani, susţine că un câine lup, care a sărit din curtea unui localnic, l-a făcut să intre cu maşina în şant. „Mergeam regulamentar, iar câinele lup a ieşit de la discotecă, din curte,  şi mi-a sărit în faţă. Am tras de volan şi am intrat în şanţ. Dacă nu făceam manevra asta, intram cu maşina direct în oamenii care stăteau la poartă. Acum împotriva cui să fac plângere? Cine îmi plăteşte mie pagubele? N-am decât să fac plângere împotriva câinelui“, spune bărbatul din Aninoasa.

image

Pentru că nu a primit un răspuns concret de la poliţişti, acesta a declarat că va încerca să afle al cui e câinele. „I-am luat CIP-ul şi voi încerca să aflu cine este stăpânul câinelui“, a mai spus Virgil Tufiş.

image

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului. „În data de 10 august, ora 20.10, poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de un cetăţean cu privire la faptul că la intrarea în oraş, pe DN 67 B a lovit un câine, care i-a apărut în faţa autoturismului. În urma impactului, acesta a pierdut controlul volanului , intrând într-un podeţ de fier, din dreptul unei locuinţe. În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea uşoară a autoturismului, pentru care agentul constatator de la faţa locului va elibera o autorizatie de reparaţie, întrucât nu avea asigurare CASCO“, declară Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite